Logo af Perfekt Parfume

Annonce | Denne artikel indeholder affiliate links

At holde sig ren og frisk på farten behøver ikke være besværligt. Med disse enkle tips kan du nemt opretholde din personlige hygiejne og føle dig velplejet uanset hvor du befinder dig – om det er til hverdag eller en weekendtur. Dyk ned i vores tips der sikre, at du forbliver velduftende og velplejet, uanset hvor du er.

Miniatureprodukter

Investér i et sæt af miniature hygiejneprodukter, der nemt kan tages med på farten. Disse inkluderer parfumer, deodorant, kropsrens og lotion i mindre størrelser, der passer perfekt til at komme i tasken. På den måde kan du opretholde din daglige rutine, selv når pladsen er trang.

Floris of London Santal EDT Duftprøve

1,2 ml parfume med duft af bergamot og citronskal blandet med peberkorn, kardemomme og muskatnød. Perfekt til at have med på farten

Tørshampoo og rensende wipes

Tørshampoo er din redning på de travle morgener, hvor du ikke har tid til en fuld hårvask. Det absorberer overskydende olie og frisker dit hår op på få minutter. Ligeledes kan rensende wipes eller micellar vand være en praktisk løsning til hurtig ansigtsrensning, især når du er på farten.

Unisex tørshampoo

Den hurtige løsning til dig der ikke har tid til at vaske hår f.eks. efter træning. Tørshampooen er udviklet specielt til svedigt hår og hovedbund.

Den rejsevenlige størrelse gør den perfekt til at have med på farten til en hurtig opfriskning.

Deodorant og duftprøver

En vigtig del af at føle sig frisk hele dagen er at bruge deodorant regelmæssigt. Vælg en antiperspirant, der giver langvarig beskyttelse mod sved og lugt. Desuden kan du medbringe små duftprøver af dine yndlingsparfumer, så du altid kan tilføje et strejf af friskhed, uanset hvor du befinder dig.

Roll-on Deo antiperspirant

Mild deodorant fra Rønsbøl med naturlige ingredienser der holder dig velduftende igennem dagen. Den er uden duft, hvilket gør den anvendelig til både mænd og kvinder.

Tag din favorit med på farten

Skal du have dine favorit parfumer med på farten? Så er dette det perfekte accessory:

Med en genopfyldelig parfumespray er det nemt at fylde, uden at spilde og på få sekunder! Perfekt til håndbagagen, computer tasken eller bare have med i lommen.

Scroll to Top